Herunder kan du se vores spilletider (sæson 2018-19), se aflysninger samt fremtidige aktiviteter i kalenderen

4-7 år – Miniton:            Torsdage kl. 16.15-17.00.

Ungdom Hold 1:             Mandage eller onsdage fra kl. 16.15-17.15. Ved mange tilmeldte også onsdage fra kl. 16.15-17.15. Spillere, der ikke har spillet før, og spillere der kommer fra Miniton.

Ungdom Hold 2:             Mandage og/eller onsdage fra kl. 17.15-18.15. Spillere, der kan holde rigtigt på en ketsjer, serve kort og langt, kender til smash, clearslag, loop og benarbejde. – Mulighed for at komme ud at spille turneringskampe (individuelt eller hold)

Ungdom Hold 3:            Mandage og/eller onsdage fra kl. 18.15-19.15. (Spillere, der kan håndtere rullende netdrop (eller har prøvet det), for- og baghånd, opsamlinger og cut. –  Mulighed for at komme ud at spille turneringskampe (individuelt eller hold) samt deltage i landsstævner mm.

Ungdom Hold 4:            Mandage og/eller onsdage kl. 18.15-19.15. (Spillere med styr på teknik og taktik, fladt spil – og her forfiner vi spillet. – Mulighed for at komme ud at spille turneringskampe (individuelt eller hold) samt deltage i landsstævner mm.

Talenttræning:               Tirsdage kl. 19.00-20.00. For de ungdomsspillere, der vil noget mere. Naboklubber indbydes til fællestræning.

Motionister:                    Tirsdage fra kl. 20-22  /  Torsdage fra kl. 18-22.

Seniorer og Veteraner:  Mandage og / eller onsdage fra kl. 19.30.

60+ :                                  Spillested: Kalundborg Hallerne, hal 2. Fredage kl. 10-12.

Hvor der ikke står andet, er spillestedet Ulshøjhallen.

Tag gerne en ven/veninde/bekendt med. Man må spille tre gange, før man beslutter sig til evt. medlemskab.

Skaffer du et nyt medlem, får du et gavekort på 50 kr. (når kontingentet for det nye medlem er betalt).

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

Planlagte aktiviteter i/for vores UNGDOMSAFDELING (læs nedenstående bestemmelser for tilmelding til stævner..)

*) Alle tilmeldinger til stævner SKAL altid ske til Rene Brændemose på tlf. 20653402, og HUSK at overholde tidsfristerne ! – KBK betaler deltagergebyret i ungdomsturneringer ved tilmelding igennem Rene.

Man. d. 9. dec. kl. 16.15- ca. kl. 19.00:    Juleturnering ungdom (tilmelding på lister i hallen)

Alle voksne medlemmer:

Man. d. 9. dec. kl. 19.30:     Juleturnering for alle voksne medlemmer. (Tilmelding på lister i hallen)

————-

Se andre DGI stævner her:

Bestemmelser for deltagelse i Mesterskaber, Åbne turneringer samt Trænerkursus. Gælder både børn og voksne

Formål: Formålet med denne bestemmelse er, at oplyse hvilke krav som K.B.K. har over for organisationer og klubber, samt hvilke betingelser K.B.K. har over for vore spillere, og spillerne over for K.B.K.

Betingelser:  Ingen spiller i K.B.K. kan tilmelde sig en turnering, uden tilmeldingen er godkendt af Bestyrelsen eller Kassereren. Det er kun Kassereren der må sende tilmeldinger til stævner.

Gældende for Seniorer, Motionister, Veteraner og 60+ spillere:

Alle anmeldelser betales af K.B.K., dog betaler spilleren selv 50 % pr. tilmeldt kategori i hver turnering, er der forplejning med i deltagergebyret, afregnes der kun for det sportslige og ikke for forplejningen, hvis dette ikke er oplyst fratrækkes kr. 50,- for forplejning.

Ved tilmelding uden godkendelse, skal spilleren selv betale alle udgifter. Er der spillere, som ikke møder op til en turnering, som de har meldt sig til, må spilleren selv betale turneringsprisen samt betalingen for double/mix-makker. Der kan dispenseres ved sygdom, eller hvis spilleren bliver skadet inden turneringen.

Ved DM/SM og LDM betaler K.B.K. det fulde deltagergebyr.

Ved deltagelse i LM for hold betaler K.B.K. 50 % af deltagergebyret – resten betales af spillerne selv. Ønskes der egen transport er dette for egen regning, ligeledes hvis man har særlige krav til overnatning, er dette også for egen regning.

Gældende for Ungdomsspillere:

KBK betaler det fulde deltagergebyr, ved udeblivelse må spilleren selv betale deltagergebyret.Ved deltagelse i LM individuelt er der som udgangspunkt fuld egenbetaling, dog kan spilleudvalget vælge at yde tilskud, såfremt afdelingens regnskab tillader det. Aftales inden tilmelding.

Alle stævner hvor K.B.K. betaler tilmeldingsgebyr til, repræsenterer man K.B.K. og man spiller i K.B.K. spilledragt.

Ved tilmelding til ungdomstrænerkursus betaler K.B.K. det fulde beløb.

Der udbetales IKKE kørepenge til ovenstående punkter.