Serie 3 Kampreferat 2010-02-27 Kalundborg 2 – HBK Roskilde

Et brag af en topkamp med masser af spænding, sved, gode kampe og den rigtige vinder .

Roskilde kom på besøg i Ulshøjhallen som et tophold og ubesejret, så det så fra start ud til, at vi skulle få kamp til stregen.

Men efter de første 8 kampe førte vi 7–1, hvor kun en halvsyg Line tabte 1. DS. Det så rigtig godt ud, men så begyndte Roskilde at vise deres styrke, som tydeligvis er i deres doubler.

Vi skulle bare vinde 1 kamp mere for at få de 3 point, som vi fortjente. Alle kæmpede vildt, de mange publikum heppede vildt og var med fra start til slut – kanon opbakning. STOR TAK til alle.

Igen måtte vi sætte vores lid til pigerne det var 2. DD (Ann og Camilla), som var dygtige og hive den 8. sejr hjem i 3 flotte intense og hårde sæt. Der lød et jubel brøl fra alle på sidelinjen, som om vi havde vundet et stort mesterskab, da matchbolden blev sendt i gulvet.

Det blev ikke til flere sejre til os i den kamp, men det gjorde ikke så meget, da de 3 point var hjemme. Dermed vandt vi en flot sejr på 8-5 og med to oprykningskampe tilbage ser det efterhånden godt ud.

Ud af de 13 kampe var de 8 af kampene i 3 sæt, hvor vi trak os ud af kampen som vindere i 5 kampe, hvilket tyder på mange gode og spændende kampe, som der skal være i en topkamp.

Stor ros til alle i hallen.
Tak til spillere og publikum.

Ulrik

Kampens spiller.
Uden tvivl og helt suverænt Camilla Bünger med hele 12 stemmer-
Tillykke.


Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.