Serie 2 Kampreferat 2011-09-24 Solrød Strand 6 – Kalundborg

Så er sæsonen for alvor i gang.
Den startede ikke på den fedeste måde,- KBK har jo mistet en del spillere, som af den ene eller anden gode grund har valgt at forlade klubben, med det resultat, at 1. holdet der netop havde spillet sig til oprykning i Danmarksserien er blevet trukket.
Men vi er nogle stykker som hænger ved og vi var ude at spille kamp mod Solrød Strand den 24. September i serie 2.

Det ny-sammensatte KBK lagde ud med 2 mixer og 2 damesingler I første runde.
Her viste det sig, at det unge hold fra Solrød var stærkest og bragte sig I front med 3-1. Eneste vinder var 1. mix hvor Kenn og Lisbeth vandt i 3 sæt.

Så var det herresinglernes tur. Niels vandt suverænt 1. HS, mens Christian Bünger og Thomas Jensen måtte kæmpe for deres sejre, der blev hevet hjem I 3. sæt.
4. single tog Brian Bertelsen sig af og han gjorde kort proces I 2 sæt.
Sådan,- KBK var nu foran 4-3.
Herefter var det damedoublerne der skulle I ilden. Camilla Bünger og Bente Larsen, fik ikke spillet til at rulle og tabte deres 2. DD, hvorimod Lisbeth Espensen og Line Dalsgaard vandt I sikker stil.

Det er meget længe siden at 2. holdet har vundet 4 HS I samme kamp,- HURRA!
Dvs stillingen var nu 6-4 til KBK inden HD skulle spilles.

Niels Olsen og Kenn Espensen havde et spændende 1. sæt I 1. HD, der endte 21-19 til KBK, hvorefter 2. sæt kom noget nemmere I hus, stillingen var nu 7-4.

2 HD (Thomas J og Lars Braagaard), huskes ikke for andet end, at den var hurtigt overstået, med sejr til Solrød!

Nu var det op til Bertel og Christian om KBK skulle have alle 3 point med hjem,- det skulle vi, de vandt sikkert og KBK tog 3 point med hjem.
Vi fik ikke valgt “kampens spiller”, men undertegnede vil gerne fremhæve Christian Bünger for sin vedholdende kampgejst, der trods sygdom I kroppen gjorde at han hev en vigtig 2. HS hjem!

Lars Braagaard


Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.