Kampreferater 2009-02-25 – Nakskov

Sidste kamp i nedrykningsspillet var en tur til Nakskov. En lang tur til Nakskov blev til en hyggelig tur da vi havde splejset til en minibus inkl. chauffør. Mange platte jokes og godt humør. Ikke engang et færdselsudheld som vi blev vidner til kunne tage det gode humør fra os. Spændende var også hvordan vi ville reagere spillemæssigt på den lange tur. På papiret burde vi være bedre end dem. I første runde gik det stærkt i mix’erne Lars Braagaard og Betina afgav kun 12 point i alt. Bo og Heidi afgav lidt flere, men ingen af parrene blev rigtig presset.

Mere spændende blev det i damesinglerne. Shannie vandt hurtigt 1.sæt, men tabte lige så let det andet. 3. blev meget spændende men desværre var det Nakskov pigen der trak det længste strå med en sejr på 22-20.
Stine fulgte godt med i 1. sæt men da sættet skulle afgøres var det modstanderen der var skarpest. I 2.sæt fik modstanderen igen bedst fat og Stine kom ikke tæt på sejren.
Så 2-2 efter 1. runde.
Hmmm skulle de overraske os?????

Niels lagde for i 1.hs. Rigtig godt blev det aldrig og Niels tabte. Niels prøvede men ramte aldrig dagsformen og tabte. Hov, så var vi bagud 2-3. Lars Bang Jensen i 3. hs afgjorde hurtigt sin kamp. Her var modstanderen ikke rigtig modstand for Lars og han fik udlignet til 3-3. Christian Bügner i 4.hs vandt hurtigt 1.sæt og kom foran i 2. sæt, men så kom modstanderen ind i kampen og så blev det spændende. Heldigvis viste Christian at han kan styre nerverne og slå til, når det er tæt og vandt 25-23. Hvad med Lars Hansen i 2.hs. Han er ikke glemt, men han skulle bare bruge 3 sæt og en god fight før han fik afgjort sin kamp og fik en sejr. Lars forstår altid at få noget ud af sine kampe. Puha, 2-3 var nu vendt til 5-3 til os inden doublerne.I 1.dd med Betina og Shannie tabte 1.sæt, men fik hevet sig op og vandt sikkert de næste 2 sæt. God fight og indstilling, da der var brug for det. I 2.dd med Stine og Heidi var bare bedre end modstanderne og kun en fodskade hos Heidi gjorde at modstanderne fik så mange point.

7-3 og det begyndte at ligne en storsejr.
Lars Hansen og Bo vandt uden at de behøvede at yde deres maksimale. Den blev kørt stille og roligt hjem. Lars Braagaard og Christian var også hurtige til at blive færdige, men måtte kæmpe for det. Lidt svære odds da de ikke havde spillet sammen før, men en rigtig god og koncentreret indsats. Sluttelig kunne vi samles om 2.hd med Niels og Lars Bang Jensen. De havde heller ikke spillet sammen før, men igen var modstanden ikke større end at det var deres egen koncentration der afgjorde hvor hurtigt den skulle afgøres.
Generelt kan vi sige at en hverdagsaften i Nakskov efter 3 timers buskørsel ikke giver det spil, vi ved at spillerne kan. Nogen var mere påvirkede af turen end andre, men vi viste vilje og koncentration når det galt. Nu skulle vi bare bruge 3 timer i bus for at komme hjem. Humøret var højt. Det var ikke lige klogt hvad der blev sagt og det er ikke sikkert at historierne var sande, men sjovt var det. Der blev skålet i en enkelt øl og Bo’s reagensglas, så turen føltes lidt kortere.


Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.