Kampreferater 2009-01-31 – Nordbyen

Vi så frem til kampen mod Nordbyen med stor spænding, da de var det hold der havde flest point med over til slutspillet, men da sydgruppen som vi er blevet parret med plejer at være en smule svagere end nordgruppen, forventede vi en lige kamp.

I 1.mix med Bo og Heidi spillede de en lige og spændende kamp men hvor marginalerne ikke var på deres side og de tabte med to gange 21/19. Vores 2. mix blev lige så spændende og Brian og Betina viste stor figthervilje og de vandt efter 3 tætte sæt.

I 1. damesingle gjorde Shannie kort proces og vandt sikkert i 2 sæt efter en god og koncentreret indsats.
I 2. damesingle startede Stine meget nervøst og første sæt blev hurtigt tabt. Men da først nerverne var væk vandt hun sikkert de to næste og kampen.

Så efter 1. runde førte vi 3-1 og optimismen steg inden herrresinglerne.
I 1. herresingle vandt Niels sikkert. Modstanderen kunne ikke følge med iNiels’s høje tempo og sikre spil.
2. herresingle spillede Lars Hansen en spændende kamp som måtte i 3 sæt,men Lars viste god form og vandt.
3. herresingle var debut til Lars Jensen, og han levnede ikke modstanderen mange chancer og viste sikkert og overbevisende spil som lover godt for fremtiden.

I 4. herresingle var unge Christian Bügner i en meget tæt og spændende 3 sætter. Så længe Christian holdte taktikken var han en smule bedre endmodstanderen. I 3. sæt var han bagud 19-16 og 20-18 men vandt alligevel 22-20. Flot af en 17 årig at holde nerverne så godt i ro.
Så efter 2. runde og inden de rene doubler var vi foran 7-1. Nu var de 3 point næsten hjemme.
Damedoublerne blev to tætte affærer. 1. dd med Shannie og Betina tabte, men først en kamp hvor pigerne ydede en god indsat.

I 2. dd med Heidi og Stine vandt de efter en af deres bedste kampe i år og vi førte nu 8-2 inden herredoublerne og kampen var vundet og 3 point til kontoen.

Herre doublerne blev en smule tamme da kampen var afgjort og i 1 hd. trak modstanderen sig efter 1.sæt da de ikke gad mere og i 2. hd blev modstanden heller ikke stor så Niels og Brian vandt sikkert. I 3.hd spillede Lars Jensen og Christian sammen for 1. gang og dette kunne godt ses. De tabte men gjorde hvad de kunne. Sejren var meget forløsende da vi nu ligger godt i nedrykningsspillet og en sejr over Kastrup/Nyråd i næste runde og vi skulle være reddet.

En stor ros til spillerne. I dag var de virkelig klar og alle leverede en super koncentreret indsats. Det hjalp også at vi havde Christian Dalsgaard med som ekstra Coach og indpisker, hvilket gjorde at vi var flere som kunne hjælpe spillerne.


Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.